2010. szeptember 19., vasárnap

Manila blog

ma már talán nem írok napot, de azért megosztom, ami ma zorall volt.
ma elmentünk egy gyülekezetbe, mert szeretnénk megtalálni a helyünket. olyan helyet, ahol barátokra lelhetünk, nem csak mosolygós (de kajak nem érdekel mi van veled legbelül) testvéreket. egy baptista templomban voltunk. jól éreztük magunkat. meglátjuk mi lesz, ha találunk még alternatívát. hívő ember vagyok, nem vallásos. nem akarok rituálékat gyakorolni. tanulni szeretnék, jobban megismerni Istent, és talán adni magamból, ami segít másoknak.
utána (mivel édes-egyetlen-kisnagyfiam) a Mekit kívánta, ott ettünk. eddigi legrosszabb kaja. zsíros, fura-ízű. asszem kimarad, ha lehet
itt ugye sok az olyan fánkos, kávézós hely, ahol kikéred a cuccot, fizetsz, mondod a neved és arra adják ki. próbáltam a csabát, dolbyt, de maradt a solo. (nem Ő, hanem Ő miatt). mától hívjatok solonak.
majd haza. laza alvás. josh ébreszt, hogy elfogott egy csótányt (remélem az elsőt és utolsót) pohárba zárta, úgy él ez a kis szemét, hogy josh belevágott a fejébe. 9 napig élnek fej nélkül, aztán éhen halnak. na szép. reggel jelzem a takarítóknak
utána edzés lent. laza, könnyű vacsi.
este lefekvés előtt 24. 5. évad levezetésként............. ma hallgattam magyar reppeket és hiányzik. tényleg.

1 megjegyzés:

  1. Hi CS!

    Végre rátaláltam a blogodra (Ági segítségével).
    Jó olvasni felőletek, csak így tovább...

    Látom a gasztronómia előtérben van... ;)
    Kis szárított halakat ettél már, úgy tolják mint a chips-et, csak épp szeme is van... Ja meg van egy másik szárított hal chips is ami jópofa (olyan mint ha iratmegsemmisítőben darabolták volna) asszem az vmi japán cucc.
    Ja és a dim-sum mindenféle fajtája... azok igazán jók.

    Jól van, nem kell sietni... van időtök.
    Addig is jó lakásvadászatot!

    Üdv,
    Pippo

    VálaszTörlés