2010. október 20., szerda

Manila blog - újra itt

sziasztok
újra van net, így próbálom pótolni a témát.
először is, ma van Josh szülinapja. 16 éves. igen a mi fiunk, igen akartuk. (általában ezeket mondjuk, ha néz mindenki, hogy: mia? őa? kiéa? ikea?)
vettünk neki videokártyát, el lesz vele az okos gyerek.
bocs ha butákat írok, itthon magyar a billentyű, cégnél inglish. keresem még magam.
szal október 8-án beköltöztünk Eastwood citybe Manilán belül. 8 perc séta a cég. közben megállok a Krispy Kremenél, ahol előre köszönnek "Hi Mr. Solo. large smooth with 2 splentas and cold milk" szal adják a nagy adag kávét az agyba, édesítőszerrel, tejjel. szerintük is bogi a Josh, tehát csinos. fiúk, lányok is mondják. hehe.
beköltöztünk. vettünk bútorokat, székeket stb. otthonunkká formáltuk
a bútor vásárlás érdekes volt. 6 ember tűnt el, aki nekünk a készletet ellenőrizte, mire szóltunk a managernek, aki szintén eltűnt. majd egy fiatal arc segített.
két-napra kiszállítás potom 1200 forintért. zsír
új kecó kúl. sajna vannak albérlők. csótányok. nem tudnak magyarul, de sehogy. gyilkoljuk őket. vettünk egy krétát, amivel mint egy vámpíros filmben, körberajzoltuk a kecót. azóta kevesebb van. pénteken van irtás, megkapják a dögök. ja! 32. emeleten lakunk
volt a Megi tájfun, aki itt Juan lett. csajból, fiú. ne izguljatok, hála Istennek csak 2 napnyi esőt kaptunk, meg szelet. normál magyar téma. láttuk jön, féltünk, de elment. nyugodjatok meg ti is.
a netet nehezen kaptuk meg, küzdöttünk érte, de beszerelték.
Ági, Josh holnap kezdi az angol órákat. Kijön a néni és tanítja őket. namost a hely ahol Ágiék tesztet írtak kb nyócker és ózd keményebb helyei téma volt. 9. taxi vitt haza, má mondtam neki mennyiért visze'e? bármit mondott mentünk. mellettünk egy teherautót kaptak szét a srácok. fehér emberek picit féltek na.
meló kúl, vannak sikerélmények. küzdök az elismerésért és kapom is.
beszéltem nagyiékkal, jól vannak. nagyon hiányoznak.
vizet rendeljük. telefon, arc jön, hozza, régit viszi. egy gallon 200 forint. ettől nem fosunk legalább. iható víz.
voltam fodrásznál. amikor a metroszexualitásról beszéltem és mondtam, hogy XY jó csaj, Ő egyből mondta, hogy és a férje? mondom jaj. Nelson flessem van. de hajat jól vág.
most ez jut eszembe
vasárnap várost nézünk, szombaton magyar étterem.
ja bevásárlóközpontban találtunk tejfölt és túrót. nagyon drága, de vettünk. kell ez a jó magyar embernek. babfőzeléket csinál holnap ági, meg lesz majd túrúspalacsinta.
majd nyomatok képeket, videót. stb.
hiányoztok......................

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése