2010. december 4., szombat

December és kajak augusztusnak érzem


beköszöntött a december. josh mondta unja a rövid-gatyát, meg papucsot. meleg van, 32 fok. fura. nincs igazi fenyőfa, csak gyártott.
holnap kollégánál karácsonyi vacsi az osztályommal, thai kajával, mert a nagybácsi ott élt évekig. lazulunk, játszunk.
ma volt az előttünk lévő téren a Quest Crew. keressetek rá youtube-on és kajak azt csinálták. szaltó, sőt közben löktek rajta, törökülésből hátra-szaltó, könyökön pörgés.
utána egy nagyon jó helyen kajáztunk:
olyan, mint otthon a trófea grill, csak itt magadnak sütögetsz. japán-koreai grill. josh kb annyi halat, meg sushit evett, hogy egy sumo birkozó elsírná magát. bemész és mindenki, szakács, pincér üvölti japánul, hogy "Isten hozott". persze lehet azt, hogy "utáljuk a fehéreket", de mi elhittük. mellénk beült egy család. fura volt, nekik mindent kihoztak, a manager szolgálta ki őket. hm. politikus, maffia? mindegy, érdekes volt.
az asztalunk:
Fura dolgok vannak itt. mindenki fehér akar lenni, otthon mindenki barna. van itt egy legális, és drága gyógyszer, ami C vitamin nagy dózisban, de a mellékhatása az, hogy fehéredik a bőröd. fehérítő minden krémben. mondtam is áginak, hogy nehogy használjon ilyet, mert eltűnik, vagy átlátszó lesz.
most este van, pihi, filmezünk, dumázunk, imádkozunk. szeretem a hétvégét.......

1 megjegyzés:

  1. Szevasz,

    En is itt elek, kicsit delebbre, Cebun, lassan 1 eve, tudsz meg itt elo magyarokrol?

    Nekem a legfurcsabb a karacsonyban, hogy mar szeptemberben elkezdodik az orulet, nalunk honapok ota kint van a fa, plusz a karacsonyi zenetol is kivagyok, csak azt varom hogy vege legyen.

    Ja es az atelesben nem segit a mindenhonnan szolo lakossagi techno amit karacsonyi party cimen muvelnek, meg a petardaropogas.

    VálaszTörlés